PRESS NEWS

WEXO 2022 v prehľade a čo nás čaká v roku 2023

CRYPTOCURRENCY NFT SOFTWARE WALLET TOKEN WEXO
WEXO 2022 v prehľade a čo nás čaká v roku 2023

TOP příspěvky

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavilo novú aplikáciu
COLD STORAGE/COLD WALLET CRYPTOCURRENCY CRYPTOCURRENCY ADDRESS PAPER WALLET WALLET SOFTWARE WALLET TOKEN

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavil...

Na konferencii pre odborníkov, fanúšikov kryptomien aj pre širokú verejnosť, ktorá sa zaujíma o kryptoaktíva, preds...

Čtěte více
Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu
1 SATOSHI (0.00000001 BTC) DECENTRALIZATION GENESIS BLOCK SATOSHI NAKAMOTO

Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu

Svet dodnes nepozná pravú identitu tvorcu bitcoinu. Kto v skutočnosti stojí za revolučnou technológiou blockchain?...

Čtěte více
NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách
DIGITAL ART NFT

NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách

Nezameniteľné tokeny, alebo NFT, zažívajú v roku 2021 absolútny boom. Viete, čo to NFT vlastne sú a prečo majú niek...

Čtěte více

Začiatok nového roka je výbornou príležitosťou zrekapitulovať uplynulých dvanásť mesiacov. Za posledný rok zažíval nielen kryptomenový trh, ale aj celý svet, turbulentné časy. Počas tejto hrboľatej cesty sme vo Wexo pracovali naplno na našej vízii a stratégii. Kým bitcoin, kryptoaktíva, komodity či akcie ovládal medvedí trend, my sme vám priniesli niekoľko kľúčových noviniek.

Najpyšnejšie míľniky Wexo v roku 2022

Medzi tie najvýznamnejšie patrí predstavenie novej tokenomiky a zverejnenie White paper 2.0, ktorý detailne popisuje celý Wexo ekosystém a naše plány do budúcnosti.

Nová WEXO aplikácia nabitá funkciami

V júni sme na medzinárodnej kryptomenovej konferencii predstavili aplikáciu na kryptomeny Wexo 2.0, ktorej doménou je nielen úplne nové užívateľsky prívetivé rozhranie, ci prepracovaný dizajn, ale predovšetkým funkcie, ktoré otvárajú dvere do sveta kryptomien aj menej zdatným používateľom z celého sveta.

Aplikácia Wexo umožňuje rýchly a jednoduchý nákup kryptomien s platbou pomocou platobnej karty. Zároveň si v aplikácii môžete kryptomeny bezpečne uložiť, alebo s nimi obchodovať vďaka integrovanej zmenárni.

Wexo aplikácia na kryptomeny a bitcoin peňaženka

Posielanie kryptomien na telefónne číslo

Pri odosielaní kryptomien si stačí zvoliť kontakt z telefónneho zoznamu

Výpis z účtu a export transakcií do PDF/EXCEL

Podrobný výpis vhodný pre rôzne právne či účtovné účely obsahuje aj filter podľa rôznych parametrov.

Pridanie nových jazykov

Aplikácia Wexo je dostupná v slovenskom, anglickom, maďarskom, poľskom, českom, španielskom a portugalskom jazyku.

Bezpečnosť aplikácie

Uloženie kryptomien zabezpečené vďaka rozpoznávaniu tváre (Face ID), alebo odtlačku prstov.

Do aplikácie pravidelne pridávame nové kryptomeny. Vyber kryptomien ste mohli ovplyvniť v hlasovaní v našej skupine na Telegrame, kde zároveň priebežne zverejňujeme novinky a aktualizácie.

TIP: PRIDAJ SA DO NAŠEJ WEXO SKUPINY NA TELEGRAME

Staking 24% APY a Wexo Profit Share

Wexo Staking %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S predstavením novej tokenomiky uzrel svetlo sveta podľa moderných štandardov aj staking so zhodnotením 24% ročne vo WEXO Tokene, pričom najväčším investorom ponúkame podiel na zisku v našom programe Wexo Profit Share.

Viac informácií ako profitovať s WEXO Tokenom nájdete tu: 

- Wexo Token- Staking Wexo Token- Wexo Profit Share

Loyalty Program

V novembri bol očakávanou novinkou Loyalty Program, vďaka ktorému si môžete s vašim stúpajúcim levelom zarobiť kryptomeny, získať lacnejšie transakcie či profitovať na zisku celej platformy Wexo.

Pozvanie priateľov do Wexo je navyše už personalizované a váš affiliate link jasne hovorí, že pozvánku ste poslali pravé vy. Zvyšovať svoju úroveň v Loyalty programe môžete dvoma spôsobmi. Je len na vás, či si zvolíte kariéru invitera alebo tokenera. S príchodom nových funkcií budeme vyššie úrovne Loyalty programu zvýhodňovať alebo im poskytovať vyššie benefity z používania aplikácie. 

Narastanie komunity na celom svete

Za uplynulý rok sa počet používateľov Wexo ekosystému zdvojnásobil. Počet používateľov za uplynulých 12 mesiacov narástol z 78 tisíc až na viac ako 190 tisíc. Používanie aplikácie Wexo z pohľadu počtu používateľov v roku 2022 sa zvýšilo o 180 % a na jedného používateľa pritom pripadlo až o 361 % viac relácií.

Okrem krajín strednej Európy je Wexo aplikácia populárna aj v Indii, Turecku, Španielsku, Brazílii a Severnej Amerike.

PRESALE Wexo Tokenu vypredaný takmer na polovicu

Podľa na jar zverejnenej tokenomiky sa predpredajový pool WEXO Tokenu vypredal zatiaľ na 49 %, pričom v obehu je celkovo 74 716 545 WEXO Tokenov.

Plány na rok 2023

V aplikácii opäť pribudnú nové funkcie. Už čoskoro sa používatelia dočkajú dvoch noviniek:

TRVALÉ PRÍKAZYDo aplikácie Wexo začiatkom roka pridáme funkciu trvalých príkazov. V ich prípade si budete môcť vybrať napríklad aj viacerých príjemcov, zvoliť si celý rad parametrov alebo aj to, či sa má príkaz opakovať v zvolenej sume v eurách s prepočtom podľa aktuálneho kurzu, alebo napevno v zadanej sume danej kryptomeny.

AUTOINVESTPre používateľov, ktorí pravidelne nakupujú kryptomeny alebo tých, ktorí chcú bez starostí investovať na kryptomenovom trhu, je k dispozícii funkcia auto-invest. Vďaka nej si môžete jednoducho vyskladať vlastné portfólio kryptomien a zvoliť sumu, ktorú chcete pravidelne investovať, prípadne si vybrať jedno z odporúčaných portfólií, ktoré navrhli odborníci z nášho tímu. 

FIAT zóna s bankovým účtom a WEXO platobnou kartou

Na implementácií fiat zóny a platobnej Wexo karty intenzívne pracujeme. V súčasnej dobe vyberáme z viacerých možností, ktoré by boli pre používateľov najvhodnejšie, pričom sa snažíme pripraviť IBAN účet s platobnou kartou za čo najvýhodnejších podmienok pre našich používateľov.

Wexo NFT Marketplace & Studio

V intenzívnom vývoji máme trhovisko s nezameniteľnými tokenmi (NFT), ktoré si používatelia budú môcť jednoducho vytvárať a ponúkať ich na predaj. Zároveň so spustením nového Wexo NFT Marketplace & Studio pripravujeme nové spolupráce, ako tomu bolo v prípade Majka Spirita či Attilu Végha.

Zalistovanie WEXO Tokenu na burze

Netrpezlivo očakávaný termín zalistovania WEXO Tokenu na burze sa blíži. Uvedomujeme si však v tomto prípade veľkú zodpovednosť voči vám, našej komunite. K splneniu všetkých ekonomických, legislatívnych či strategických podmienok a míľnikov sa približujeme každým dňom, pričom zalistovanie na DeFi kryptomenovej burze je predbežne plánované v roku 2023.

Náš tím dôsledne vyhodnocuje každý deň stovky dát, skúma nielen kryptomenový trh, ale aj všetky makroekonomické indikátory, aby sme dokázali načasovať zalistovanie na čo najlepší moment s cieľom odmeniť vás za trpezlivosť a dôveru, ktoré ste nám preukázali. Presný dátum samozrejme oznámime komunite v pravý čas.

Aby ste boli pravidelne informovaní o aktuálnych novinkách a plánoch, sledujte naše sociálne siete (Facebook, Twitter a Instagram) a pridajte sa do našej skupiny na Telegrame, aby vám neunikla žiadna zásadná správa týkajúca sa Wexo ekosystému a nášho WEXO Tokenu.