PRESS NEWS

Darčekové poukážky WEXO s Bitcoin Cashbackom

BITCOIN (BTC) WEXO
Darčekové poukážky WEXO s Bitcoin Cashbackom

TOP příspěvky

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov
WEXO

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skve...

Čtěte více
Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Update)
BITCOIN (BTC) CRYPTOCURRENCY WEXO

Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Up...

Vyhľadajte vo Vašom okolí podnikateľov, ktorí akceptujú platbu Bitcoinom

Čtěte více
Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)
WEXO

Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)

Sobota plná noviniek a inovácii tentokrát v metropole východu!

Čtěte více

Ako sme Vám už v predchádzajúcich mesiacoch sľubovali, tento víkend sme spustili novú funkciu v našej aplikácii WEXO – Darčekové poukážky! Táto inovatívna funkcia, dostupná už teraz pre iOS aj Android, Vám umožňuje nakupovať darčekové poukážky pomocou kryptomien a zároveň k tomu získať Bitcoin Cashback za vaše nákupy.

Ako fungujú WEXO darčekové poukážky?

Darčekové poukážky v aplikácii WEXO môžete zakúpiť jednoducho a rýchlo. Stačí si vybrať obchodný reťazec a hodnotu poukážky, ktorú chcete zakúpiť. Platbu uskutočníte pomocou kryptomien priamo v aplikácii. Po úspešnej platbe sa vygeneruje digitálna poukážka, ktorú môžete uplatniť v e-shopoch alebo kamenných predajniach. 

Využitie darčekových poukážok

Naše darčekové poukážky môžete využiť v širokej škále obchodných reťazcov a služieb po celom svete. Patria sem známe značky ako Alza, Kaufland, Adidas, H&M, XBOX, PlayStation a mnoho ďalších. Okrem toho, darčekové poukážky môžete použiť na rezerváciu hotelov, nákup leteniek a darčekových zájazdov, čo je obzvlášť výhodné pre cestovateľov teraz v prázdninovom období.

Výhody poukážok

Každý nákup darčekovej poukážky cez aplikáciu WEXO už teraz prináša Bitcoin Cashback. To znamená, že za každý nákup získate okamžite časť svojej platby späť v Bitcoine na Vašu Bitcoin Lightning peňaženku.

Čo treba vedieť?

Lokalita: Rôzne krajiny majú rôznych partnerov a obchodné reťazce, kde je možné darčekové poukážky uplatniť. Pred nákupom si overte, ktoré reťazce sú dostupné vo vašej lokalite. Aktuálne ponúkame darčekové poukážky v 42 krajinách.

Hodnoty poukážok: Hodnoty darčekových poukážok závisia od partnerov. Niektoré reťazce ponúkajú flexibilné hodnoty, iné majú stanovené minimálne sumy, či fixné ceny, (napríklad 10€, 20€, alebo 50€).

Ako začať?

Ak chcete využiť túto novú funkciu, stačí si aktualizovať alebo stiahnuť aplikáciu WEXO pre iOS či Android. Potom môžete začať nakupovať darčekové poukážky a využívať všetky výhody, ktoré táto funkcia prináša.