TUTORIALS

WEXO Token Staking

STAKING TOKEN WEXO
WEXO Token Staking

TOP příspěvky

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavilo novú aplikáciu
COLD STORAGE/COLD WALLET CRYPTOCURRENCY CRYPTOCURRENCY ADDRESS PAPER WALLET WALLET SOFTWARE WALLET TOKEN

WEXO na konferencii o kryptomenách v srdci Slovenska predstavil...

Na konferencii pre odborníkov, fanúšikov kryptomien aj pre širokú verejnosť, ktorá sa zaujíma o kryptoaktíva, preds...

Čtěte více
Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu
1 SATOSHI (0.00000001 BTC) DECENTRALIZATION GENESIS BLOCK SATOSHI NAKAMOTO

Satoshi Nakamoto: Záhadný otec bitcoinu

Svet dodnes nepozná pravú identitu tvorcu bitcoinu. Kto v skutočnosti stojí za revolučnou technológiou blockchain?...

Čtěte více
NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách
DIGITAL ART NFT

NFT - Najvzrušujúcejšia novinka v kryptomenách

Nezameniteľné tokeny, alebo NFT, zažívajú v roku 2021 absolútny boom. Viete, čo to NFT vlastne sú a prečo majú niek...

Čtěte více

Ako už väčšina z Vás dobre vie, WEXO Token je zalistovaný na svojej prvej burze a s tým prichádza aj možnosť stakovania tokenov priamo v našej aplikácii. Stakovanie je skvelý spôsob, ako získavať nové WEXO Tokeny každý deň. Tu je jednoduchý sprievodca, ako na to.

Kroky na stakovanie WEXO Tokenov

1. Otvorenie aplikácie Wexo: Začnite tým, že si otvoríte aplikáciu Wexo na vašom zariadení.

2. Prístup k WEXO Tokenom: V aplikácii prejdite do sekcie "Funkcie" a vyberte "WEXO Token".

Wexo Features

3. Informácie o WEXO Tokene: Zobrazí sa Vám graf s aktuálnou cenou WEXO Tokenu. Pod grafom nájdete možnosť "Stake".

Wexo Stake

4. Nákup WEXO Tokenov (ak ešte nie sú zakúpené):

Kliknite na "Nakúpiť". 

Vyberte si spôsob nákupu WEXO Tokenov, buď kartou alebo kryptom.

Zvoľte sumu, za ktorú chcete WEXO Tokeny nakúpiť.

Postupujte podľa pokynov na nákup.

Po dokončení budú WEXO Tokeny zakúpené z burzy a presunuté do vašej peňaženky.

Wexo Purchase

5. Stakovanie zakúpených WEXO Tokenov: Ak už máte WEXO Tokeny, kliknite na tlačidlo “Stake". Následne sa vám zobrazí sekcia Staking, na ktorej vidíte celkový sumár kumulatívne všetkých tokenov k dispozícii pre staking, počet tokenov vložených do všetkých stakingov ako aj zárobky. Kliknite na "Stake & Earn" a vyberte staking pool podľa dostupných možností.

Wexo Stake & Earn

6. Výber staking poolu: Pre každý staking pool platia rôzne pravidlá, podmienky a výhody. Staking pooly sa líška percentuálnym zhodnotením a uzamknutím.

Staking pools

7. Potvrdenie stakovania: Po vybratí konkrétneho staking poolu kliknite na tlačidlo “Stake & Earn” a následne zvoľte počet tokenov na stakovanie a potvrďte svoj výber.

Wexo Amount

8. Akceptovanie podmienok: Kliknite na "Pokračovať" a v ďalšom kroku akceptujte podmienky stakovania.

9. Priebeh stakovania: Vaše WEXO Tokeny budú staknuté na vybrané obdobie. Novonadobudnuté tokeny vrámci staking profitu sa Vám budú vyplácať každý deň.

Total Earnings

Základná charakteristika operácii a pojmov v stakingu

Staking profit

Za uzamknutie WEXO Tokenov v stakingu získate odmenu definovanú podľa podmienok v konkrétnom staking poole. Tento vystakovaný profit je pripisovaný každý deň.

Restakovanie WEXO Tokenov

Restake: WEXO Tokeny, ktoré získavate každý deň ako profit v rámci stakingu je možné opätovne vložiť do staking poolu, teda restakovať. Nástroj RESTAKE je skvelý spôsob ako akcelerovať mechanizmus stakingu a získať tak ešte väčší počet Wexo tokenov ročne.

Restake WEXO

Vyplácanie staking profitu

Claim (nárokovať): Vyplatenie staking profitu, teda tokenov, ktoré ste získali ako odmenu za staking, je možné stlačením tlačidla Claim (Nárokovať) presunúť na hlavnú peňaženku. Pre presale staking platí, že táto možnosť bude k dispozícii až 12 mesiacov od vstupu na burzu. V prípade oficiálnych staking poolov je možné vyplatiť staking profit každý deň.

Claim Profit

Výber zo stakingu

Unstake (Výber): Po skončení uzamykacieho obdobia (Staking Lock) bude možné WEXO Tokeny vložené do stakingu vybrať a presunúť na hlavnú peňaženku stlačením tlačidla Unstake (Výber). Koniec uzamykacej periódy je presne zobrazený v každom stakingovom poole.

Unstake WEXO

FAQ

Q: Čo je to staking?

A: WEXO Token je súčasťou obrovského ekosystému na blockchaine Ethereum a podľa dnešných moderných štandardov využíva aj možnosti stakingu. Stakovanie je proces, pri ktorom držitelia kryptomien môžu zvýšiť svoj počet tokenov tým, že „zamknú“ svoje tokeny na určitú dobu. Tento proces pomáha udržiavať a zabezpečiť blockchain sieť a ako odmenu dostávate pravidelné výnosy vo forme nových tokenov. 

Q: Ako môžem začať stakovať WEXO Tokeny?

A: Začať môžete tým, že si otvoríte aplikáciu Wexo, prejdete do sekcie "Funkcie", vyberiete "WEXO Token" a postupujete podľa krokov na stakovanie, ktoré sú uvedené vyššie.

Q: Aké je minimálne množstvo WEXO Tokenov potrebné na stakovanie?

A: Pre stakovanie tokenov z predpredaja je potrebné minimálne množstvo 25 000 WEXO Tokenov. Čo sa týka tokenov zakúpených z burzy po zalistovaní, tieto sa dajú stakovať od počtu 1 WEXO Token.

Q: Ako dlhé obdobie uzamknutia by som mal zvoliť?

A: Doba uzamknutia závisí od konkrétnej marketingovej kampane a aktuálnych dostupných možností. Vo Wexo aplikácii nájdete vždy aktuálne dostupné staking pooly aj s informáciou o dĺžke uzamknutia pre konkrétny pool. Všeobecne ale platí, že čím je dlhšia doba uzamknutia (staking lock), tým je % APR ako zhodnotenie zaujímavejšie. 

Q: Môžem svoje WEXO Tokeny kedykoľvek vybrať?

A: Tokeny zo stakingu je možné vybrať po ukončení uzamykacej periódy daného staking poolu. Dátum je vždy uvedený v príslušnej sekcii. O termíne ukončenia uzamykacej periódy je zákazník informovaný aj pred potvrdením staking objednávky a vložením tokenov do staking poolu. 

Q: Ako môžem vyplatiť svoje výnosy zo stakovania?

A: Výnosy môžete vyplatiť kliknutím na "Vyplatiť" v sekcii stakovania vo vašej aplikácii a postupovať podľa ďalších krokov. Tento staking profit bude pripísaný na vašu hlavnú peňaženku, pričom následne s ním môžete narábať podľa vlastného uváženia.