PRESS NEWS

Nakúpiť kryptomeny vo WEXO je jednoduché. Postačí vám platobná karta

BITCOIN (BTC) TOKEN
Nakúpiť kryptomeny vo WEXO je jednoduché. Postačí vám platobná karta

TOP příspěvky

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov
WEXO

Prestížny audítor zaradil WEXO medzi TOP10% projektov

Vstup na centralizovanú burzu je spolu s výborným výsledkom auditu a 8. miestom spomedzi platobných projektov, skve...

Čtěte více
Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Update)
BITCOIN (BTC) CRYPTOCURRENCY WEXO

Wexo Points: Nájdite miesta, kde sa dá platiť Bitcoinom (App Up...

Vyhľadajte vo Vašom okolí podnikateľov, ktorí akceptujú platbu Bitcoinom

Čtěte více
Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)
WEXO

Wexo Meetup Košice už 29. júna (pozvánka)

Sobota plná noviniek a inovácii tentokrát v metropole východu!

Čtěte více

Kúpiť bitcoin a najlepšie kryptomeny s WEXO je ľahké a bezpečné. „Máme radosť, že vám môžeme ponúknuť jednoduchý nákup vybraných najlepších kryptomien priamo v našej aplikácii WEXO. Oddnes vám na to postačí platobná karta,“ uviedol Milan Božik, CVO spoločnosti WEXO.

Použite platobnú kartu na nákup kryptomien

Nakúpiť bitcoin a ďalšie kryptomeny môžeš priamo v aplikácii WEXO.„Jednoduchý nákup kryptomien pomocou platobnej karty bol jeden z našich cieľov, ako priblížiť kryptomeny širokej verejnosť,“ uviedol Peter Mariš, CSO spoločnosti WEXO a dodal, „vďaka aplikácii na kryptomeny a platforme WEXO, môžete kryptomeny používať ako bežné peniaze, avšak modernejším a bezpečnejším spôsobom.“

Akceptujeme všetky platobné karty VISA. MasterCard zatiaľ iba vydané bankami v ČR, čoskoro však aj ostatné.

Aplikácia na kryptomeny WEXO sa používa jednoducho - vyskúšajte ju! Stiahnuť si ju môžete pre svoj iPhone alebo Android. Okrem bežných nástrojov, ako sú platby kryptomenami (odosielanie a prijímanie), vám ponúka i praktickú zmenáreň. Vďaka tomu, si môžete vyskúšať obchodovanie s kryptomenami a ich zamieňanie medzi sebou. Samozrejmosťou je prehľadné zobrazenie aktuálnej ceny a kurzov kryptomien, kde môžete sledovať aktuálny stav trhu s kryptomenami.

Použitím platobnej karty, nakúpite kryptomeny jednoduchým, rýchlym a bezpečným spôsobom. V prípade, že plánujete kryptomeny držať dlhodobo, v záujme vášho väčšieho zisku, je pre vás ideálnou voľbou trezoring, ktorý je taktiež súčasťou kryptomenovej aplikácie WEXO. S trezoringom svoje kryptomeny na určitú dobu uzamknete a získate zaujímavý úrok. Okrem zhodnotenia, vďaka rastúcemu kurzu, tak získate aj ďalšie prostriedky navyše.

Platforma WEXO stále rastie a s ňou bude narastať i hodnota WEXO Tokenu

V našej platforme WEXO neustále pribúdajú nové funkcie a možnosti pre nadšencov kryptomien. Spomenúť musíme aj náš NFT Marketplace. O spokojnosti s WEXO aplikáciou a platformou WEXO môže hovoriť komunita tvorená viac než 180 tisíc používateľmi.

Ak máte záujem podieľať sa na WEXO platforme a stať sa súčasťou našej komunity, máte jedinečnú možnosť kúpiť si náš WEXO Token v predpredajnej fáze za nižšiu cenu. Jeho hodnota s pribúdajúcimi funkciami v aplikácii a rozšíreniami v platforme WEXO neustále narastá, pričom vstup na burzu, v blízkej budúcnosti, je naplánovaný v hodnote 0,25 €. Aktuálne ho môžete získať za 0,11875 €.